171 ПРЕКРШОК И СООДВЕТНИ САНКЦИИ ЗА УПРАВУВАЊЕ ВОЗИЛА СО БРЗИНА ПОГОЛЕМА ОД ДОЗВОЛЕНАТА

Во времето од 09.00 до 16.00 часот на 19.01.2021 година во подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица, каде што е и Радовиш била спроведена акциска контрола над возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената.

Притоа, биле откриени 171 прекршок, од кои 137 по акциската контрола и 34 останати прекршоци, кои се соодветно санкционирани.

*фото Архива

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза