КРВОДАРИТЕЛСКАТА АКЦИЈА

Почитувани сегашни и идни крводарители,
ОО Црвен крст Радовиш Ве поканува да земете учество на крводарителската акција која ќе се одржи на 16.02.2021 година (вторник)
во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш со почеток од 09:00 до 14:00 часот.
Да напоменеме дека крводарувањето не е поврзано со Ковид-19 и е сосема безбедно.
Да бидеме хумани за оние на кои им е најпотребно.
Ги замолуваме крводарителите кои ќе даруваат крв да ги почитуваат препораките за самозаштита на Министерството за Здравство.
ОО Црвен крст Радовиш

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


  

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза