ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“ ОБЕЗБЕДИ НОВА ОПРЕМА ВО КАБИНЕТИТЕ СО НОВИ ПОТРЕБНИ НАСТАВНИ СРЕДСТВА

Нова опрема во кабинетите со нови потребни наставни средства.

Кога вложуваме во образованието, вложуваме во иднината на општеството – истакнуваат од ООУ „Крсте П. Мисирков“.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


  

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза