ПРЕКИНАТА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Поради немање кворум за работа Советот на општина Радовиш ја прекина својата 53 работна седница која беше со Дневен ред од 56 точки.

Советниците на почетокот го усвоија дневниот ред но после укажувањето за неколку точки и несогласување со дел од дневниот ред, дел од советниците ја напуштија седницата со што седницата беше прекината поради немање кворум за работа.

Седницата се одржуваше во СОУ „Коста Сусинов“ во Радовиш.

 

СОВЕТОТ ДЕНЕС ЌЕ ЈА РАБОТИ 53. СЕДНИЦА

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


  

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза