СОВЕТОТ ДЕНЕС ЌЕ ЈА РАБОТИ 53. СЕДНИЦА

Советот денес ќе работи со Дневен ред од 56 точки а врз однова на донесеното Решение за 53 седница врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш.

53. Седница ќе се одржи на денес 23.02.2021 година во СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш со почеток од 14.00 часот.

 

Општина Радовиш: Решение за работа на Советот – 53 седница

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 



 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза