УРБАНИЗАЦИЈА НА КРАКОТ НА УЛИЦА ПЛАЧКОВИЦА

По триесетина години на ред за урбанизација дојде и кракот на улица Плачковица.
Значаен проект за градот и граѓаните од овој дел кои имаат отежнат пристап до своите домови.
Продолжуваме со обнова на општинската патна и улична инфраструктура.
Информираат од Општина Радовиш

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза