ЦКА-ПХВ РАБОТИЛНИЦИ ЗА 2021, СО УЧЕСТВО НА ВОЛОНТЕРИ ОД ЦРВЕН КРСТ РАДОВИШ

Волонтери на Црвен крст Радовиш активно учествуваат на ЦКА-ПХВ работилниците за 2021 година.

Да ги насочуваме младите кон правилните човечки вредности и да им помогнеме од рана возраст да ја сфатат важноста на својата улога како припадници на заедницата во која живеат и делуваат – истакнуваат од ОО Црвен крст Радовиш.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


  

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза