ДИСТРИБУЦИЈА НА ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ОД МФЦК/ЦП

Во Црвен крст на Македонија – Општинска организација Радовиш на 25 февруари 2021 година пристигна хуманитарна помош преку проектот
,,Активности за справување со КОВИД 19“, подржан од МФЦК и ЦП и истата се состои од 34 пакети со храна и 34 хигиенски пакети.
Истите во текот на следната недела ќе бидат поделени на социјално загрозени семејства од Општина Радовиш.

Исто така покрај големиот број на активности на ден 20.02.2021 год. имаше „Отворен ден на Клуб на млади ООЦК Радовиш“.

 

 

ОО Црвен Крст


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


  

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза