ВЧЕРА И ДЕНЕС ТЕСТИРАЊЕ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И ИНСТРУКТОРИ

Вчера и денес се реализира тестирањето за Пописот 2021 година, на пријавените кандидати од Радовиш и Конче кој ќе попишуваат во Реон 9.

После тестирањето ќе бидат одбрани реонски попишувачи и кандидати за инструктори, додека останатите ќе бидат резерва. Тестирањето се одвиваше без проблеми и со почитување на сите протоколи за заштита од Ковид-19 вирусот.

  ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза