ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА ИНСТРУКТОРИ ВО ПОПИСНИОТ РЕОН БР. 9 РАДОВИШ

ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА ЛИЦА КОИ ВО  ПОПИСОТ  НА НАСЕЛЕНИЕТО, ДОМАЌИНСТВАТА И СТАНОВИТЕ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА , 2021 ГОДИНА ЌЕ БИДАТ АНГАЖИРАНИ ВО СВОЈСТВО НА РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ ВО ПОПИСНИОТ РЕОН БР. 9  РАДОВИШ.

 

ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА ИНСТРУКТОРИ ВО ПОПИСНИОТ РЕОН БР. 9 РАДОВИШ


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза