ОДЛУКА ЗА ИМЕНУВАЊЕ И АНГАЖИРАЊЕ ЛИЦА ЗА ПОПИСОТ НА НАСЕЛЕНИЕТО

Именувани се лица кои ќе бидат ангажирани како реонски инструктори и попишувачи во Пописот 2021.

Овие лица ќе бидат ангажирани во Реон 9 кој ги опфаќа Општините Радовиш и Конче.

Претходно овие пријавени лица имаа обуки и тестирања кој беа одржани во СОУ „Коста Сусинов“

 

 

 РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ 

          РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 


 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза