ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ ЗАПОЧНУВААТ ОБУКИТЕ

Објавени се списоците на пријавените кандидати за попишувачи и реонски инструктори за претстојниот попис кој ќе се одржи од 01 до 21 април оваа година.

Обуките и доставувањето на дополнителните документи согласно распишаниот повик за секој попишувач или инструктор ќе се одвива во СОУ „Коста Сусинов“ на 11 и 12 март, секоја група има одреден термин за доставување на овие документи и следење на обуката за пописот.

 

Инаку Комисјата за спроведување на попис Радовиш, вчера одржа работен сосотанок во врска со претстојниот попис на население, домаќинства и станови кој ќе се одржи од 01.04 до 21.04.2021 година.

 

Група 1 – 11.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 2 – 11.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 3 – 11.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 4 – 11.03.2021 година. 12.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 5 – 11.03.2021 година. 12.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 6 – 12.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 7 -12.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 8 – 12.03.2021 година. 10.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 9 – 12.03.2021 година. 12.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

Група 10 – 12.03.2021 година. 12.00 часот во Гимназија „Коста Сусинов“

 

СПИСОК НА ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ ЗА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза