ПРОВЕРКА НА ПРОЦЕСОТ НА РАЗБИРАЊЕ ПРИ ЧИТАЊЕТО, НАВИКИТЕ И СТАВОВИТЕ ПРИ ЧИТАЊЕ КАЈ УЧЕНИЦИТЕ

Пробна проверка на процесот на разбирање при читањето, навиките и ставовите при читање кај учениците извршена е во училиштето ООУ „Никола Карев“.

Со тоа реализирана е фазата пробно тестирање на ученици од четврто одделение од меѓународната студија ПИРЛС ( читање со разбирање) – информираат од ООУ „Никола Карев“ Радовиш.

*фото ООУ Никола Карев


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза