ОДРЖАНА 54. ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советот на општина Радовиш денес  ја одржаа 54 итна седница во 12 часот во просториите на СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш.

Решението за седницата се донесе врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 55  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, а Советниците денес за работа имаа единствено една точка и тоа Предлог-одлука за давање согласност на Предлог план за запишување на ученици во прва година во учебната 2021/22 година во СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 


 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза