ЗАВРШНИ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ОРАОВИЦА И ТРОТОАРИТЕ НА НОВИОТ КРАК НА УЛ. ПЛАЧКОВИЦА

Завршени се градежните активности на новата улицата во с.Ораовица, и тековни активности на тротоарите на новиот крак на ул. Плачковица.

Информираат од Општина Радовиш

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 

 


 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза