ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЈП „ПЛАВАЈА“ ЗА КОРИСНИЦИТЕ ОД ВТОРАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ВО РАДОВИШ:


ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ,
ПОРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТ НА ГЛАВНА ДИСТРИБУТИВНА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА НА УЛИЦА “22 ОКТОМВРИ” ПРЕД ОПШТИНСКИОТ СУД КОЈ СЕ СЛУЧИ ВО РАНИТЕ УТРИНСКИ ЧАСОВИ, ДЕНЕС СРЕДА 14 АПРИЛ 2021 ГОДИНА ЌЕ ИМА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА НАВЕДЕНОТО ПОДРАЧЈЕ ДО САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТОТ.
БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО!

ЈП Плаваја

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 

 


 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза