НОВОТО УЧИЛИШТЕ ВО КАЛАУЗЛИЈА ДОБИВА ФУНКЦИОНАЛЕН ПРОСТОР И БЕЗБЕДЕН ДВОР

Новото училиште во Калаузлија ќе добие добие функционален простор и безбеден двор за учениците.

Со оградувањето на просторот на училиштето се комплетираат градежните работи на проектот.

Инфомрираат од Општин Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 

 


 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза