ОГРАДУВАЊЕ НА ПРОСТОРОТ НА УЧИЛИШТЕТО ВО КАЛАУЗЛИЈА

Се оградува просторот на училиштето во с. Калаузлија.
Со оваа се комплетираат градежните работи на проектот. Зградата добива функционален простор и безбеден двор за учениците.
Инфромираат од Општина Радовиш

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза