ПОДГОТОВКА НА ПОДЛОГАТА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ НА ПАТОТ КОН ПЛАНИНАТА ПЛАЧКОВИЦА

Првите осум километри почнувајки од градот Радовиш на патот кон Плачковица се комплетираат и подготвуваат за асфалтирање. 
Оваа траса е последна од целосното реконстриурање на овој пат кон планината Плачковица. Денес екипи на ЈП „Македонија пат“ работеа на крпење и порамнување на ударните дупки пред поставување на новиот слој асфалт.

 

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 

 


 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза