ПРВИОТ АСФАЛТЕН СЛОЈ НА НОВАТА УЛИЦА – КРАК НА УЛ.ПЛАЧКОВИЦА

Денес се постила првиот асфалтен слој на новата улица – крак на ул.Плачковица.

Жителите добиваат уреден пристап до своите домови.
Информираат од општина Радовиш

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

Related Articles

Временска прогноза