САНАЦИЈА НА КРОВОТ НА ЦК „АЦО КАРАМАНОВ“

Деновиве се работи на санација на кровот на ЦК “Ацо Караманов.“
Конечно ставаме крај на прокиснувањето и оштетувањето на зградата кое се појавува како последица на влагата.
Културните работници, уметниците и граѓаните ќе се вратат во подобри услови.
Информираат од општина Радовиш
Фото: Oпштина Радовиш

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза