СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА 56 СЕДНИЦА

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа 56 редовна седница. Седницата беше одржана во просториите на СОУ „Коста Сусинов“ во Радовиш.

Советниците работеа со дневен ред од 63 точки, 60 точки беа усвоени, 3 не се усвоија.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза