ОБНОВЕН ПАТНИОТ ПРАВЕЦ РАДОВИШ КОН ПЛАНИНАТА ПЛАЧКОВИЦА

Деновиве екипата на “Македонија пат” ја асфалтира последната делница од 8 км со што целосно ќе се обнови коловозот на овој патен правец.
Ова е важен проект за нашата општина и ми претставува посебно задоволство што успешно го реализираме во мојот мандат.
За прв пат изграден пред четири децении целосно обновен годинава. Развојот и обновата на патната мрежа останува наш приоритет. – Истакна Конзулов.

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза