ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦАТА СВ.СПАСО РАДОВИШКИ ОД РЕСТОРАН АМБАСАДОР ДО ЗГРАДАТА НА ЈАКА ТАБАК

Обнова на еден значаен коридор за нашиот град!
Започна асфалтирање на улицата св.Спасо Радовишки од ресторан Амбасадор до зградата на Јака Табак.
Радовиш добива значајно обновување на собраќајната инфраструктура и развивање на регионалната патна мрежа.
Општина Радовиш

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза