Нешто во исчекување! НОВ СУПЕРМАРКЕТ „КИППЕР“ ВО РАДОВИШ…

Новиот „Киппер“ продажен објект во мрежата на хард-дисконтерот ќе биде во комплексот „Д клуб“ во Радовиш и ќе биде на 860 м2. продажен простор, со паркинг простор од 2000 м2.

Потрошувачите од нашиот град и околните населени места ќе имат можност да купуваат асортиман со речиси 2.200 производи.

Во ланецот на нови објекти се новоотворениот 65. продажен објект кој беше отворен вчера во Штип, следува објектот во Радовиш и Струмица.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза