РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 57 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 57 седница на Советот на општина Радовиш.

Седницата ќе се одржи на 31.05.2021 година во СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш со почеток од 14.00 часот.

 

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 57 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза