ЈАРГУЛИЦА: ЗАВРШЕН ГОЛЕМ КОМУНАЛНО-ГРАДЕЖЕН ПРОЕКТ

По завршувањето на градежните работи селото Јаргулица доби нов изглед а жителите уреден пристап до своите домови:
☑ Изградени се три нови улици а со тоа е уреден пристапот до околу 1/3 од домовите во селото ;
☑ За првпат изградена е нова фекална канализација;
☑ Изведен е зафат за регулација на реката и пороите.
Општина Радовиш

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза