БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

НУДИМЕ ☑️

👉 Сигурни примања, а само кај нас дополнително се исплаќа за сите изработени прекувремени часови, работењето во недела, работењето на празник и работењето во сабота, и тоа повеќе од законски пропишаното. ✅

👉 Исплаќаме регрес за годише и платен годишен одмор согласно законските нормативи. ✅

👉 Можности за обука и личен професионален развој. ✅


АПЛИЦИРАЈТЕ ☑️

Испратете персонална биографија (CV):

📌 Адреса: КАМ доо, Персонален оддел, ул. „Индистриска“ бб (Товарна) 1000 Скопје 〰️

или 📩  [email protected], и преку 🌐 www.kam.com.mk/kariera/,

или директно во нашите маркети.


#КАМ маркет! 🔴

🌐 www.kam.com.mk 

www.facebook.com/Kam.Market

 


Со 75 маркети и повеќе од 1000 вработени, КАМ доо е водечки малопродажен хард-дисконтен синџир во Македонија.

 

Во КАМ ги следиме принципите кои се гаранција за успех секој ден и насекаде: практичност, флексибилност и љубезност.

Кај нас можете да најдете сѐ што ви е потребно за вашето секојдневие, и тоа со одличен квалитет и добра цена.

Нашиот успех се должи на одбраниот асортиман. Се концентрираме како на сопствени марки, така и на светски познати брендови. Кај нас секој ден ќе најдете свежо овошје и зеленчук со највисок квалитет, како и тазе печива.

 

Покрај познати марки, нудиме и производи од нашите сопствени марки. Секоја седмица Ви нудиме одлични акции на различни производи: од облека па до производи за кујната и апарати за домаќинството – сето тоа по атрактивни КАМ цени.

 

🔴 „ВИСОК КВАЛИТЕТ – НИСКИ ЦЕНИ“ 🔴

 

Работно време на маркети: http://kam.com.mk/info-za-potroshuvachi/rabotno-vreme-na-kam-marketite/

Related Articles

Временска прогноза