ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ ВО РАДОВИШ

Општински градежни активности:

  • Ново сообраќајно решение за приклучување кон ул. Свети Спасо Радовишки од правец на ул. Чеде Филиповски- Даме;
  • Асфалтирано е сокачето кое излегува на ул.Гоце Делчев;
  • Тековно се поплочува сокаче на ул. Стојмен Трајков.
Општина Радовиш

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза