КОМПЛЕТИРАНА ПРОГРАМАТА ЗА ОБНОВА НА ФАСАДИТЕ НА ТРИ ЗГРАДИ ЗА КОЛЕКТИВНО ДОМУВАЊЕ

Со обновата на последната фасада се комплетира програмата за обнова на фасадите на три згради за колективно домување.

 

Општина Радовиш


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза