ОТВОРЕНА ЗА РАБОТА И СПОРТУВАЊЕ НОВАТА СПОРТСКА САЛА ВО ОПШТИНА КОНЧЕ

Во општина Конче, поточно во населеното место Конче на површина од 650 м/2 се отвори новоизградената „прва“ спортска сала во оваа општина.

Оваа современа и модерна спортска сала се градеше изминатиот период и преку неа треба да се подобри квалитетот на воспитно-образовната работа и развојот на спортот на младите.
Објектот ќе биде на располагање на сите ученици, спорски клубови и љубители на спортот и спортувањето.


Спортската сала беше градена изминатиот период каде што ние ја следевме работата.


ИЗГРАДБАТА НА СПОРТСКАТА САЛА ВО КОНЧЕ СО ФИНАЛНИ РАБОТНИ АКТИВНОСТИ

 

КОНЧЕ: ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ НА ИЗГРАДБАТА НА СПОРТСКАТА САЛА


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза