Котли на пелети и високо калорични пелети „ПЕЛЕТ ЦЕНТАР“ Радовиш

🆕 Котли на пелети и високо калорични пелети А1 и А2 класа, со достава до вашиот дом!

👇Искористете ја можноста за супер заштеда!
  • Pellet 4U
  • Vardar Pellet
  • EkoLife Pellet
  • BioenergyPoint Premium
  • BioenergyPoint PremiumPLUS

👉Пелетите се произведени во најсовремени технолошки услови, чиј квалитет секојдневно се испитува во лабораторија – врвен краен производ кој ги задоволува сите стандарди и е најдобриот избор за греење за Вашиот дом или деловни простории.

📌 Пелетите се обновлив извор на енергија и при нивното согорување не ја загадуваат околината, моментално се најефтиниот енергенс мерено по добиена енергија/цена на чинење.

  📲 076304340; 076302320; 075214636 ☎️


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

Related Articles

Временска прогноза