НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД ПРАВОСЛАВНА ВЕРОИСПОВЕД – Петок ден пред Духовден

Петок пред Духовден, 18 јуни е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Македонија.

Законот за празниците, 18 јуни (петок), Духовден, петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Македонија.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза