ХУМАНИ СОГРАЃАНИ ОДГОВОРИЈА НА ПОВИКОТ ЗА ХУМАНОСТ

Во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш вчера се реализираше Граѓанска крводарителска акција во соработка со Службата за трансфузиона медицина од Штип.

 

31 хумани сограѓани одговорија на повикот за хуманост и дадоа свој придонес во мисијата за спасување животи
Ви благодариме крводарители, благодарност исто така до Бургер бар Радовиш кој донираше оброк за секој крводарител.
ОО Црвен Крст

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза