ХУМАН ГЕСТ КОЈ Е ВО НАСОКА НА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА МЕЃУСЕБНАТА СОЛИДАРНОСТ

Секој хуман гест кој е во насока на зајакнување на меѓусебната солидарност, вреди да биде забележан.


Нашите пријатели од Burger Bar по повод 14ти Јуни Светскиот ден на крводарителството, ќе донираат гратис оброк на секој крводарител кој ќе дарува крв на крводарителската акција која ке се одржи на 08.06.2021година (вторник) од 09:00 до 15:00 часот во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш.

Ве очекуваме! ❤
Општинска организација Црвен крст Радовиш.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза