АСФАЛТИРАН ВЛЕЗОТ ВО СУЛДУРЦИ ОД РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ РАДОВИШ-СТРУМИЦА

ЈП „Државни патишта“ заедно со „Македонија пат“ реализираа асфалтирање на влезот во с. Сулдурци од регионалниот пат Радовиш-Струмица.
Овој пат (влез) кој претставуваше голем проблем и беше со големо оштетување е во должина од 260 метри, а ширина од 6.4 метри.
Информираше пратеникот во Македонското собрание Коле Чаракчиев


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза