ДЕЧИЊА ОД РАДОВИШ УЧЕСТВУВАА НА КАМПОТ ОД ПРОЕКТОТ,,МЛАДИТЕ-КРЕАТОРИ НА НАШАТА ИДНИНА’’

Дечиња од Радовиш учествуваа на кампот од проектот,,Младите – креатори на нашата иднина’’ што го спроведе Здружението на деца бегалци и нивни потомоци ,, Т’га за југ’’.

Кампот и активностите од овој проект се одржаа во Извидничкиот центар во Охрид со учество на дечиња од повеќе градови од Македонија, кои преку голем број на активности ја искажаа својата креативност и да го зголемат интересот кон музиката, актерството, сликањето и творењето.
Општина Радовиш беше покровител на оваој настан и проект кој го организираше Здружението на деца бегалци и нивни потомоци ,, Т’га за југ’’.

 

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза