ИЗВЕСТУВАЊЕ: УПРАВНИ РАБОТИ ВО РАДОВИШ ЌЕ РАБОТИ И ВО САБОТА

Секторот за внатрешни работи Струмица, Одделение за управни работи, ги известува граѓаните дека Отсеците за управни работи во Струмица и Радовиш ќе работат и во сабота (10.07.2021) со работно време од 08.00 до 16.00 часот.

Во овој термин граѓаните ќе може да ги подигнат веќе изготвените лични документи,  како и да аплицираат за издавање на нови.

Напоменуваме дека изготвени и пристигнати се сите лични документи (патни исправи, лични карти и возачки дозволи) за кои граѓаните аплицирале до 02.07.2021 година.

Одделение за управни работи

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза