КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА ЛОКАЛНОТО СОБРАНИЕ НА МЛАДИ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Денес се одржа конститутивната седница на Локалното собрание на млади на Општина Радовиш.
Имав можност да им посакам успех во работа со искрена желба да бидат носители на младинскиот активизам и прогресот во општината.
Верувам дека Локалниот младинскиот совет ќе предлага иницијативи и ќе нуди креативни решенија за проблемите кои ги засегаат младите луѓе и граѓани.
За секое прашање, иницијатива или идеја со која се унапредува нашата заедница ја имате мојата поддршка – истакна Градоначалникот Конзулов

About the author /


Related Articles

Временска прогноза