ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДСКИ МАРАТОН “ПЛАЧКОВИЦА 2021”

И оваа година 24 и 25 Јули на Планината Плачковица ќе се одржи едно прекрасно дружење и 10-от по ред Планински велосипедски маратон „Плачковица 2021“.


Повеќе информации од страницата на организаторот

Подигнување на стартни бројчиња до 9ч, старт ТОЧНО 9:30
(на претпоследната контролна точка ќе има временска рампа, односно тие што ќе заостануваат многу ќе бидат вратени…благодариме на разбирањето)
Пријавувањето и уплата за X-то издание на “Планински велосипедски маратон Плачковица 2021” ќе започне од 07.07.2021 и се отворени до …07.2021 година.
Мал маратон: 37+-км – 600 денари
Голем маратон: 77+-км 800 денари

Пријавувањето е задолжително на e-mail: [email protected],потоа ќе добиете информација за уплата, за пријавени се сметаат сите што ќе уплатат котизација до 22.07.2021.
Учество на малолетни лица само со потпишана изјава од родител-старател.
Задолжително носење на заштитна кацига, и технички исправен велосипед.
Лице за контакт и дополнителни информации: Стојан 078 315 213
СЕКОЈ УЧЕСНИК ВОЗИ НА СОПСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ И ОДГОВАРА ЗА НЕГОВИТЕ ПОСТАПКИ
Информираат од организацијата

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза