ОБНОВЕН Е КОЛОВОЗОТ КАЈ ПОКРАЈЧЕВО ОД МОСТОТ НА РАДОВИШКА РЕКА КОН РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ

Коловозот кој беше оштетуван во поплавите 2008, 2013 и 2015 година е од големо значење за жителите на селото и граѓаните кои гравитираат во овој крај.
Решивме уште еден проблем кој беше заборавен со години – информираше Градоначалникот Конзулов.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза