ПРОНАЈДЕНИ БЕСПРАВНО ИСЕЧЕНИ ОГРЕВНИ ДРВА ВО ЛИПОВИЌ, КОНЧЕ

На 15.07.2021 година во 09.45 часот при преземање на координирани мерки од страна на полициски службеници од Полициска станица Радовиш и вработени во Шумска полиција Радовиш, на место викано „Скрин Дол“, атар на село Долни Липовиќ, општина Конче, биле пронајдени бесправно исечени огревни дрва.

 

Дрвата се предадени во Јавно претпријатие „Национални шуми“, подружница Плачковица – Радовиш.

 

СВР Струмица

 

 

*Фото Архива

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза