ЧЛЕНОВИ ОД ЗДРУЖЕНИЕТО НА ИНВАЛИДИ НА ТРУДОТ ОД РАДОВИШ УЧЕСТВУВАА НА РЕГИОНАЛНИТЕ СПОРТСКИ ИГРИ ВО ШТИП

Во саботата ЗИТ-Радовиш (со значајно намален состав во однос на претходните години) учествуваше на регионалните спортски игри во Штип организирани од ЗИТ-Штип.

Постигнавме добри резултати во натпреварите но повеке не радува тоа што по подолго време почнавме со активности. Се надеваме дека состојбата со пандемијата ке ни дозволи во полн состав да учествуваме на републичките спортски игри –  информираат од Здружението на Инвалиди на Трудот од Радовиш


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза