ЗАПОЧНА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ „ОРАОВИЦА 2021“

Вчера со првите натпревари започна Турнирот во мал фудбал „Ораовица 2021“, натпреварите ќе се одиграт во Спортскиот терен во Ораовица заклучно со 01 Август каде што се предвидени и финалните натпревари.

Инаку за овој турнир има пријавено 20 екипи.

Четврток 15.07.2021 год.
20:30 Црна река – Н. С. П
21.30 Јанев пласт – Малеш дрво
22.30 Јанев пласт – Црна река

Резултати од Среда 14.07.2021 год.
 Стамков Трејд – Малеш дрво 4:2
 Амедов фрут- Под Орао 5:1
 Стамков Трејд – Н. С. П 1:3

Инаку овој турнир е во организација на ФК „Изведен“ од Ораовица. Наградниот фонд е 200,000 денари.

 

Прелименарен распоред на Натпревари:
Петок 16.07.2021
20.30 Freight One – Амедов Фрут
21.30 Трето полувреме – Јован петрол
22.30 Мајс. Камче – Бурдуш – Липовиќ
Сабота 17.07.2021
20.30 Дреар Ристе – Прналија
21.30 Валавски-Злеово – Автолакер сервис Борче
22.30 Дооел Леоник- Трето полувреме
Недела 18.07.2021
20.00 Црна река – Стамков Трејд
21.00 Црна река – Малеш дрво
22.00 Стамков Трејд – Јанев пласт
23.00 Јанев пласт – Н. С. П
Понеделник 19. 07.2021
20.00 Јован петрол – Прналија
21.00 Дани Градба-Подареш – Лорд Штип
22.00 Лорд Штип – Валавски-Злеово
23.00 Липовиќ – Freight One
Вторник 20.07.2021
20.00 Амедов фрут – Липовиќ
21.00 Трето полувреме – Дреар Ристе Ињево
22.00 Freight One – Мајстор Камче – Бурдуш
23.00 Автолакер сервис Борче – Калузлија
Среда 21.07.2021
20.00 Дреар Ристе Ињево – Јован петрол
21.00 Прналија – Дооел Леоник
22.00 Мајстор Камче – Бурдуш – Амедов фрут
23.00 Freight One – Под Орао
Четврток 22.07.2021
20.00 Прналија- Трето полувреме
21.00 Валавски-Злеово – Дани Градба-Подареш
22.00 Автолакер сервис Борче – Лорд-Штип
23.00 Лорд-Штип – Калузлија
Петок 23.07.2021
20.00 Дооел Леоник – Јован петрол
21.00 Мајстор Камче – Бурдуш – Под Орао
22.00 Н.С.П – Малеш дрво
23.00 Калузлија – Дани градба-Подареш
Сабота 24.07.2021
20.00 Дреар Ристе Ињево – Дооел Леоник
21.00 Под Орао – Липовиќ
22.00 Автолакер сервис Борче – Дани Градба-Подареш
23.00 Валавски-Злеово – Калузлија

 

Распоредот може да претрпе измени информираа од организациониот одбор на турнирот.

 


Група А
1.Валавски Злеово
2.Дани градба Подареш
3.Керим промет
4.Автолак.сервис Борче
5.Лорд Штип
Група Б
1.Н.С.П
2.Црна река
3.Малеш дрво
4.Јанев пласт
5.Стамков трејд
Група Ц
1.Трето полувреме
2.Дреар Ристо Ињево
3.ДООЕЛ Леоник
4.Јован Петрол
5.Гизем ДООЕЛ Прналија
Група Д
1.Амедов фруит
2.Под Орао
3.Freight One – Баге
4.Мајстор Камче – Бурдуш
5.Липовиќ
*фото Архива

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза