ОВОГОДИШНИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ „ОРАОВИЦА 2021“ СО РЕКОРДНА ПОСЕТЕНОСТ

Турнирот во мал фудбал „Ораовица 2021“, оваа година со рекордна посетеност 

Љубителите на фудбалот имаа можност да проследат возбудливи дуели од овогодишниот турнир кој беше одигран изминатите две недели во Спортскиот терен во Ораовица, а заврши заклучно со 01 Август каде што се одиграа и финалните натпревари.

На овој турнир кој имаше пријавено 20 екипи, од страна на организаторот ФК Изведен од Ораовица беше поставеноста на професионлано ниво без никакви проблеми и забележки од страна на учесниците и посетителите.

Сепак во фубалот и спортот има победници кои успеаа да се закаитат со одличјата и праичните награди кои беа обезбедени од страна на организаторот и помагателите на турнирот.

Прво место Јанев пласт, второ место Црна Река, трето место Мајстор Камче, четврто место Салих маркет

Прво место јуниори Меда Пласт, Најдобар играч Мартин Мехмединовиќ, Најдобар стрелец Борче Стоев, Најдобар голман Иван Стојановски

 

Честитки од нашата редакција до организаторот и се гледаме следната година со уште поголема посетеност и атрактивни и возбудливи натпревари

 

Дел од фото галеријата

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза