ОДРЖАНА 60 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа 60 работна седница за која беше предложен дневен ред од 17 точки.

Советниците имаа дополнувања со две точки за дневниот ред но не беа предлозите усвоени, исто така од претходно предложениот дневен ред беа повлечени и шест точки кои беа околу респределба и доделување на финансиски средства, но поради веќе распишаните избори и неможноста за трансфер на средства овие точки беа повлечени.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 


 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза