ПРЕД СОВЕТНИЦИТЕ ДЕНЕСКА 60 РАБОТНА СЕДНИЦА

Советниците при Советот на општина Радовиш денеска ќе ја работат 60та редовна седница која е закажана во 15.00 часот., во просториите на СОУ „Коста Сусинов“.

На оваа седница доставен е предлог-дневен ред од седумнаесет точки кој советниците ќе ги разгледуваат.

За текот на оваа седница дополнително во следната наша објава.

 

Дневен ред 

 

*фото Архива

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза