ЗАПОЧНУВА СО УПИСИ И РАБОТА УНИВЕРЗАЛНА СПОРТСКА ШКОЛА „BE ACTIVE“

📢 Започнува со уписи и работа од 02.09.2021 (четврток)
‼ Локација: Сала која се наоѓа на бул. Александар Македонски ( позади Нептун)
➡️ Три возрасни групи:
-Мала група од 4 до 6 години (градинка и прво одд)
-Средна група од 7 и 8 години ( второ и трето одд.)
– Голема група од четврто одделение нагоре
📌 Резервирајте го местото на вашето дете навреме бидејќи бројот на групите е ограничен во порака или на тефонскиот број:
078247400 Проф Дарко Коцев
📍Термини:
– Мала група : ВТОРНИК И ЧЕТВРТОК од 17:30 🕟
– Средна група: ПОНЕДЕЛНИК,СРЕДА И ПЕТОК од 16:45 🕓
– Голема група: ПОНЕДЕЛНИК,СРЕДА И ПЕТОК од 17:30🕔
Спорт, рекреација и анимација на секое дете, правилен психофизички развој,учење на основи во спортот,социјализација, корекција на деформитети на телото, игра и забава, можност за запознавање на сите спортови 🏃‍♂️🚴‍♂️🤸‍♀️🤾‍♀️⚽️⚾️🎾🏀🏆🥇

*фото  Универзална спортска школа

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 


 

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза