МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ НА ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТОК

Се известуваат сите учесници кои ќе учествуваат на Локалните избори 2021 дека можат да истакнуваат плакати без надомест.

Локалната самоуправа Радовиш ги утврди следните места за истакнување на плакати без надоместок за организаторите на изборните кампањи, а тоа се:
– ѕид на ул. „Ана Поцкова“
– ѕид на ул. „Михајло Апостолски“
– ѕид на ул. „Плачковица“ и „Шаин Маале“
– ѕид на ул. „Коџа Баир“
Обележувањето е извршено согласно редоследот на ждрепката извршена од страна на Државната изборна комисија.
*фото Архива

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза