ОРГАНИЗИРАНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА УЧИЛИШЕН ПРИБОР

Во пресрет на новата учебна година Црвен крст на Македонија Општинска организација Радовиш организираше хуманитарна акција за собирање на училишен прибор.
Во акцијата се донираше школски прибор, тетратки, ранци кои во текот на наредната недела ке бидат поделени таму каде што е навистина најпотребно, со тоа би придонеле почетокот на учебната година да биде весел и успешен за децата од социјално загрозени семејства.

 

Општинска организација Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

 


 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза